Балерина ФАО 280 – цариця полів!

09.11.2015

В несприятливих погодних умовах, що склалися за останні роки, важливим є правильний вибір гібриду, який зможе відповідати кліматичним умовам відповідного регіону та надавати можливість отримувати високі показники врожайності кукурудзи.

Про досвід вирощування кукурудзи БАЛЕРИНА ФАО 280 австрійської селекції концерну RWA (Raiffeisen Ware Austria, AG) від компанії «ТерраВіта Україна» у своїх господарствах поділилися:

Протопіш Іван Григорович

– ТОВ «Агро-Еталон», Тиврівський р-н, Вінницька обл., заступник Генерального директора по рослинництву Протопіш Іван Григорович.

«В нашому господарстві було висіяно 21 гібрид кукурудзи від різних виробників. Найкращий результат показав гібрид БАЛЕРИНА ФАО 280 з показником урожайності 67,2 ц/га та показником вологості зерна 14%, в той час як інші гібриди мали врожайність 29-30 ц/га. Не дивлячись на повну відсутність опадів, від посіву і до збору врожаю гібриду БАЛЕРИНА ФАО 280 показав свою відмінну стійкість до посушливих умов».

– ФГ «Чиста криниця» с. Кошманівка, Машівський р-н, Полтавська обл., Диченко Сергій Віталійович.

«На наших полях одні з найкращих показників були у гібрида БАЛЕРИНА ФАО 280 – 102,8 ц/га в перерахунку на базову вологість. До речі, збір проводили 30 вересня, а показник вологості склав лише 15,8 %. Варто відзначити високий рівень стійкості до стресів, так як наш регіон потрапив у зону посухи. Рекомендую даний гібрид виробникам! Принцип нашої роботи – користуватись лише кращими гібридами».

Впевнено можна сказати, що гібрид БАЛЕРИНА ФАО 280 – це гібрид, що буде вражати Вас показниками своєї врожайності навіть за несприятливих умов.