ФУЛГОР 250, КС – надійний захист від хвороб пшениці та цукрових буряків!

06.04.2015

Віталій Пасічний
Регіональний менеджер з
продажу

Компанія «ТерраВіта» показала відмінні результати зростання продажів у порівнянні із звітним періодом минулого 2014 року. Найбільше хотілося б відзначити популярність ЗЗР компанії «ТерраВіта», яка завойовує все більшу частину ринку.

У цьому маркетинговому році особливою популярністю користується фунгіцид ФУЛГОР 250, КС, який призначений для боротьби з широким спектром хвороб на зернових колосових та цукрових буряках. Його діюча речовина флутриафол, 250 г/л ефективно бореться з основними хворобами: борошниста роса, септоріоз, стеблова бура іржа, фузаріоз, кореневі гнилі, церкоспороз та ін. Дана д.р., яка має системну захисну дію, вже давно відома на ринку України, але досі не визиває резистентності. Також необхідно відмітити, що цей препарат має як захисну, так і лікувальну властивості. Наші клієнти використовують ФУЛГОР 250, КС з року в рік завдяки тому, що він має тривалу захисну дію, яка поширюється на новоутворені органи рослин. Цього року вартість даного препарату стала привабливішою для клієнтів, навіть не дивлячись на різкий стрибок валютного курсу.

У ці важкі часи, як для всієї країни в цілому, так і для кожного агровиробника зокрема, ТОВ «ТерраВіта» має можливість запропонувати всі свої продукти за доступними цінами. Керівництвом компанії зроблено все, щоб сьогодні всі агровиробники могли не тільки отримати високі врожаї, але і сказати: «Дійсно, поряд з нами не просто продавець, а надійний партнер і друг».