ЦЕФЕЙ 642, В.Г.+ПАР МАКСИУМ+САЛЮТ 40 МД – КРАЩА БАКОВА СУМІШ ПРОТИ БУР’ЯНІВ У ПОСІВАХ КУКУРУДЗИ!

Компанія «ТерраВіта» займає лідируючі місця серед постачальників ЗЗР та докладає максимум зусиль, щоб наші сільгоспвиробники користувалися високими технологіями і системами захисту рослин. Для заощадження коштів та зменшення собівартості вирощеної продукції аграрії використовують бакові суміші препаратів.

Із року в рік кількість компаній, які вже мали змогу перевірити дію бакової суміши Цефей 642, в.г. (д.р. римсульфурон, 32,5 г/кг + дикамба, 609 г/кг) + ПАР Максиум та Салют 40 МД (д.р. нікосульфурон, 40 г/л) у посівах кукурудзи, визнають, що максимальний ефект досягається за рахунок посиленого гербіцидного ефекту синергетичної дії трьох діючих речовин, що належать до різних хімічних класів.

Кращі агрономи України визначають, що ця суміш, завдяки збалансованому поєднанню римсульфурону та нікосульфурону, контролює майже усі злакові бур’яни, а завдяки наявності дикамби є високоефективним препаратом проти однорічних дводольних та багаторічних дводольних бур’янів.

Ця бакова суміш забезпечує контроль понад 200 видів двосім’ядольних бур’янів. Вона є високоефективним гербіцидом для контролю падалиці соняшнику в посівах кукурудзи, особливо тих його гібридів, що вирощуються за технологією ExpressSun™ та Clearfield®.

Завдяки тому, що вся продукція компанії «ТерраВіта» виробляється на європейських заводах, усі наші партнери отримують виключно високоякісну продукцію за доступними цінами, та, як результат – великі врожаї та підвищення рентабельності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.