«Чисті» посіви з РИМАКС ПЛЮС 750, В.Г.!

Олександр Дунаєвський
Керівник підрозділу торгівлі в Східному регіоні

Компанія «ТерраВіта» показала відмінні результати зростання продажів у порівнянні із звітним періодом минулого 2014 року. Найбільше хотілося б відзначити популярність ЗЗР компанії «ТерраВіта», яка завойовує все більшу частину ринку. У цьому маркетинговому році особливою популярністю користується селективний гербіцид РИМАКС ПЛЮС 750, В.Г.

Недарма РИМАКС ПЛЮС 750, В.Г. завоював визнання багатьох виробників зернових колосових, адже він володіє вдалою синергетичною дією двох діючих речовин: амідосульфурон, 250 г/кг + трибенурон-метил, 500 г/кг. Його основними відмінними особливостями від подібних однокомпонентних гербіцидів є широкий діапазон використання починаючи від +5°С середньодобової температури і до +22°С. Він досить гнучкий у використанні: на ранніх стадіях розвитку (кущення)і до прапорцевого листка. Більш пізнє його використання дозволяє отримати «чисті» поля перед збиранням урожаю і, як наслідок, проводити «пряме» комбайнування. РИМАКС ПЛЮС 750, В.Г. можна використовувати також і восени на озимих культурах при середньодобовій температурі +5-8°С, тоді як аналогічні препарати не мають таких переваг. Необхідно так само відзначити, що при невисокій вартості гектарної обробки, РИМАКС ПЛЮС 750, В.Г. ефективно контролює широкий спектр проблемних бур’янів: підмаренник, осот, гірчак та інші.

У ці важкі часи, як для всієї країни в цілому, так і для кожного агровиробника зокрема, ТОВ «ТерраВіта» має можливість запропонувати всі свої продукти за доступними цінами. Керівництвом компанії зроблено все, щоб сьогодні всі агровиробники могли не тільки отримати високі врожаї, але і сказати: «Дійсно, поряд з нами не просто продавець, а надійний партнер і друг».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.