День саду в ТОВ “Поділля”

08.04.2016

ТОВ «ТерраВіта Україна» спільно з компаніями ТОВ «Українська овочева компанія» та ПП «Агрокомерс» 7 квітня 2016 року провели День саду у СТОВ «Поділля» у с. Строїнці, Вінницької області.

На семінарі провідні садоводи Вінницької області дізналися про застосування оригінальних засобів захисту та мікродобрив для саду, наданих компанією «ТерраВіта Україна». Привітавши учасників, семінар відкрили генеральний директор ТОВ «ТерраВіта Україна» Маркарова Каріна Армаісівна та директор СТОВ «Поділля» Слободянюк Андрій Леонідович. Пані Маркарова коротко розповіла про діяльність компанії та про продукти ТОВ «ТерраВіта Україна», які є високоякісними та мають надійну репутацію на ринку. Каріна Армаісівна зазначила, що головним дистриб’ютором по засобам захисту та мікродобривам для захисту саду у Вінницькій області є компанія «Агрокомерс». Директор компанії Войтович Анатолій Володимирович наголосив на важливості застосування тільки оригінальних продуктів для захисту та підживлення плодово-ягідних та польових культур, саме такі продукти і представляє ТОВ «ТерраВіта Україна».

Маркарова К.А., Слободянюк А.Л., Войтович А.В.

Детальну інформацію про продукцію компанії «ТерраВіта Україна» розповів регіональний менеджер компанії Красовський Олександр Августинович. Учасники дізналися, що кращий захист саду можна забезпечити фунгіцидами Ескада 488 КС (гідроксид міді 488 г/л), Сілліт 400 КС (додин 400 г/л), Пірус 400 КС (пириметаніл 400 г/л), що надійно захищають від парші яблуні.

На семінарі приділили увагу не тільки садам, але й захисту польових культур, а саме гербіцидам Римакс 750 ВГ (трибенурон-метил, 750 г/кг), Римакс Д, 762 ВГ (трибенурон-метил, 102,5 г/кг + дикамба, 659 г/кг), Римакс Плюс 750 ВГ (амідосульфурон, 250 г/кг + трибенурон-метил, 500 г/кг), Рондос 750 ВГ (етаметсульфурон-метил, 750 г/кг). Від шкідників високоефективними є інсектициди Суперкіл 440 КЕ (циперметрин, 40 г/л + хлорпірифос, 400 г/л), Террахлор 480 КЕ (хлорпірифос, 480 г/л).

Після презентації продуктів учасники семінару мали нагоду поспілкуватися, задати питання та обмінятися думками та досвідом.