Твоє вірне рішення!

🌱КАССЕНТ 400 КС🌱– комбінований високоефективний інсектицид системної та контактно-кишкової дії для боротьби проти широкого спектру сисних і листогризучих шкідників.

📌Імідаклоприд володіє системною і трансламінарною активністю, проникає в рослини через листки, стебла і коріння, розподіляється паренхімою та пересувається ксилемою; блокує постсинаптичні нікотінілові рецептори у комах і перериває фізіологічну іннервацію нервів, що призводить до ураження нервової системи і загибелі комах. Лямбда-цигалотрин залишається на поверхні рослин; впливає на окремі ділянки постсинаптичних рецепторів у комах і порушує нормальне функціонування нервової системи, що призводить до загибелі комах.

🌱ТАФФІН 320 КС🌱– системний комбінований фунгіцид для захисту ярих та озимих колосових культур від хвороб листя та колосу.🌾

📌Азоксистробін порушує дихання клітин грибів, блокуючи передачу електронів у мітохондрії, та контролює збудників хвороб чотирьох різних класів. Також азоксистробін оптимізує і покращує рівень засвоєння азоту рослиною, що надалі дає можливість поліпшити врожайність і якісні показники зерна. Ципроконазол зупиняє синтез ергостеролу, який забезпечує цілісність мембрани клітини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.