Західна «КОДА» — для нашого народу.

Представники українського агробізнесу в гостях у іспанських виробників. Іспанія … Країна яскравих фарб, вина, фламенко, кориди, оливкової олії, морського бризу і – мікродобрив «КОДА».

Ведуча іспанська компанія-виробник мікродобрив SAS запросила своїх українських партнерів у навчально-пізнавальний тур. Міжнародна делегація у складі українських представників агробізнесу ТОВ «Агрофармахім», ТОВ «Агросем», ТОВ «Агро-Лідер», ТОВ «Бізон-Імпорт» та ПП «Адлєр» під керівництвом компаній «ТерраВіта» і «Агрофлекс» відвідала Барселону, познайомилася з виробництвом мікродобрив «КОДА» та особливостями їх застосування. Українську делегацію очолили керівники компаній «Агрофлекс» і «ТерраВіта» Мілена та Максим Маркарови. Приймаючу сторону представляв менеджер компанії SAS по європейському регіону Ігнасіо Алонсо Давіла.

Лідер іспанського ринку мікродобрив компанія SAS (Sustainable Agro Solutions) була заснована в 1989 році та спеціалізується на виробництві високоякісних продуктів природного походження. Найпопулярнішим продуктом компанії є мікродобрива «КОДА», які забезпечують позакореневе живлення культур, збільшують урожай і якість продукції, а також підвищують родючість ґрунтів. Секрети «КОДА» – кухні: європейський завод мікродобрив Містечко Лейда на заході Каталонії, куди делегати відправились в перший день візиту, – це особливе місце з унікальним кліматом. Тут розташовано безліч сільськогосподарських угідь, виноградників і саме тут знаходиться завод компанії SAS з виробництва мікродобрив. Українська група мала можливість познайомитися із співробітниками компанії і всіма процесами виробництва. У відділі наукових розробок – біологи, агрономи і доктори наук. Перед випуском нової продукції зразки ретельно перевіряються в лабораторіях, проходять через ряд експериментів і тестуються на власних дослідних полях компанії. Суміші мікроелементів розробляються під визначені культури та регіони. У компанії є покупці з усіх куточків світу і з кожним роком кордони співпраці розширюються. Компанії «ТерраВіта» і «Агрофлекс» вже протягом 4 років співпрацюють з компанією SAS і є їх єдиними офіційними представниками в Україні. Процес виробництва на заводі автоматизований і здійснюється з використанням спеціальних ємностей. Мікродобрива готуються у величезних резервуарах, а потім проходять обов’язкову фільтрацію. Готовий продукт направляється в лабораторію на перевірку вченими і лише потім надходить у продаж.

«Основне завдання наших мікродобрив – це захист всіх видів культур і турбота про якість врожаю та ґрунту. Біостимулятори на основі амінокислот підвищують стресостійкість рослин, стимулюють їх ріст і зміцнюють кореневу систему, – каже Ігнасіо Алонсо Давіла. – Мікродобрива “КОДА” – це якісний продукт з кращої сировини, який окупає себе і дає високі результати ». Девіз компанії – «Ми віримо в стабільне сільське господарство», тобто в стабільність, а не в одноразовий результат. Тому профілактична лінія продукції «КОДА» заснована на елементах, які підвищують імунітет рослини.

«У ефективному сільському господарстві поки важко обійтися без пестицидів, – стверджує Ігнасіо Алонсо. – Тому наше основне завдання – звести їх застосування до мінімуму, зміцнивши захисні сили рослини особливими «вітамінами» – мікродобривами».

Препарати з вмістом мікроелементів і амінокислот, продукти з екстрактами морських водоростей, лінія мікродобрив-фосфітів – все це виробляється на компактному заводі в Лейді.

З кожним роком SAS розширює свій асортимент. Компанія випускає спеціальні серії продукції, адаптовані для певні регіони світу. Оскільки виробники зацікавлені в українському ринку і вважають наші землі родючими і перспективними, то не виключено, що в найближчому майбутньому з’явиться нова лінія продукції для України.

На завершення поїздки представники компаній «ТерраВіта» і «Агрофлекс» побували в різних куточках Барселони та за її межами, познайомилися з місцевою культурою і високо оцінили гостинність іспанських колег. Це був перший візит представників українського агробізнесу в Іспанію, організований компаніями SAS, «ТерраВіта» та «Агрофлекс». Подібні поїздки будуть проводитися для дистриб’юторів і великих покупців продукції «КОДА» двічі на рік.

«Українська група приємно здивувала своєю відповідальністю, пунктуальністю і організованістю», – поділився враженнями Ігнасіо Алонсо, який супроводжував делегацію.

Керівництво компаній «Агрофлекс» і «ТерраВіта» також залишилися задоволені візитом. «Все було організовано на вищому рівні і дуже сподобалося нашим клієнтам – учасникам делегації, – сповіщає Мілена Маркарова. – Дуже приємно, що постачальники не тільки забезпечують нас якісним товаром, але і проводять подібні ознайомчі тури для своїх покупців.

Ми раді нашій ефективній співпраці з компанією SAS».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.