Бестселлер Турбо 200, КС – подвійна сила проти шкідників!

Компанія «ТерраВіта», один із лідерів на вітчизняному ринку постачальників ЗЗР, пропонує українським агровиробникам економний піретроїдний інсектицид подвійної сили для боротьби з широким спектром шкідників сільськогосподарських рослин під назвою Бестселлер Турбо 200, КC.

Цей препарат вже багато років допомагає агрономам позбуватися основних шкідників у посівах пшениці, ріпаку, ячменю та цукрового буряку. Завдяки контактно-шлунковій дії Бестселлер Турбо 200, КC спричиняє загибель шкідників через сильне збудження нервових клітин, яке призводить до паралічу центральної та периферійної нервової системи.

Багато агрономів звертають увагу на подвійну концентрацію діючої речовини Бестселлер Турбо 200, КC, що додає економічної ефективності при використанні саме цього препарату. Однак без блискавичного та винищуючого впливу на проблемних і специфічних шкідників Бестселлер Турбо 200, КC не завоював би прихильності багатьох агровиробників. Цей продукт є ефективним на всіх стадіях розвитку комах.

Фахівці помічають, що при дотриманні рекомендованих норм застосування Бестселлер Турбо 200, КC є безпечним для ссавців і птахів. Завдяки низьким нормам витрати препарат практично не мігрує в грунті і не потрапляє до ґрунтових вод.

Слід відзначити, що Бестселлер Турбо 200, КC використовується на багатьох сільськогосподарських культурах і лісових насадженнях, а також демонструє швидкий та тривалий вплив на шкідників.

Отже, для запобігання або за виникнення проблем зі шкідниками у будь-який час можна зайти на сайт компанії «ТерраВіта» http://terravita.kiev.ua або зв’язатися з її професійною командою за телефоном (044) 401 03 94 – і ви знайдете ефективне вирішення усіх вказаних вище проблем.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.