Самум 150 РК – ефективний препарат подвійної дії!

Компанія «ТерраВіта» вже багато років є одним із лідерів з постачання ЗЗР на ринок України. Одним з флагманів продажу компанії є універсальний десикант контактної дії для підсушування посівів соняшнику під назвою Самум 150 РК.

Завдяки своїй діючій речовині (дикват дибромід, 150 г/л) препарат швидко проникає в рослини, прискорює рівномірне дозрівання, що дозволяє провести збирання врожаю в оптимальні строки. Самум 150 РК відрізняється своєю надзвичайно швидкою дією (не змивається опадами вже через 30 хв. після обробки) та переконливим результатом, а завдяки здатності діючої речовини розкладатися в рослині, цей продукт можна застосовувати на насіннєвих ділянках та культурах харчового призначення.

Самум 150 РК здатен висушувати бур’яни в посівах культурних рослин, що як полегшує збирання врожаю, так і зменшує у ньому домішки. Також цей препарат має дуже важливу особливість: з одного боку він забезпечує швидке і рівномірне дозрівання і, як результат, економію коштів на досушування насіння, а з іншого – дає можливість отримати насіння з низькою вологістю, не змінюючи його кислотно-жировий склад. Завдяки своїм властивостям Самум 150 РК зупиняє розвиток та розповсюдження хвороб (білої та сірої гнилей), що є запорукою отримання максимального доходу від вирощування соняшнику. Саме тому агрономи вибирають саме цей препарат компанії «ТерраВіта».

Фахівці в аграрній сфері виділяють Самум 150 РК серед аналогічних продуктів завдяки присутності у своєму складі елементу, який запобігає корозії металів, — зберігає техніку та обладнання!

З огляду на усе вищесказане та завдяки своїй конкурентній ціні Самум 150 РК вигідно відрізняється від своїх аналогів у лінійці десикантів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.